Сапунените букети на „Работилница на Каритас“

Сапунени букетиСапунени букети Сапунени букети Изделие от глицеринови сапуниСапунените букети на „Работилница на Каритас“ са перфектен подарък за най-различни поводи както и чудесен вариант за ароматизиране и декорация на вашия дом. Сапунените букети са изработени с внимание към всеки детайл, артистично подредени и красиво представени.
За разлика от естествените цветя, нашите траят много по-дълго време, без да се налага да полагате някаква особена грижа за тях. Достатъчно е да им осигурите сухо място, без пряка слънчева светлина.
Ако сте решили да използвате сапунените букети за декорация на банята, имайте предвид, че заради влагата в помещението е възможно да се появят капчици роса по цветята. Това се дължи на високото съдържание на глицерин, който абсорбира влагата от въздуха. Нашият съвет е просто да проветрявате банята по-често, а капките ще изчезнат сами.
Предлагаме най-различни букети за всеки вкус. Изработваме и такива по индивидуални задания на клиента.
Сапунените букети на „Работилница на Каритас“ са ръчно изработени с много любов и внимание от лица с увреждания и хора в неравностойно положение на пазара на труда.
Чрез закупуването на сапунен букет, произведен в „Работилница на Каритас“, вие не просто получавате ръчно изработен продукт, но се сдобивате с продукт с кауза. Продукт, който носи със себе си една допълнителна стойност и една надежда за промяна на света към по-добро.
Нашето мото, което ни придружава в ежедневната работа е:
„Творим, за да променим“, защото искаме:
– Да променим към по-добро светът за тези, които са отбягвани, нежелани, смятани за негодни.
– Да променим нагласите на обществото към хората с увреждания, както и към тези, които поради различни причини биват отбягвани от работодателите, защото са смятани за  нископроизводителни и ненадеждни служители.

А вие искате ли да бъдете участник в промяната, към която се стремим?