Петя Гендова – директор предприятие

Млада, нахъсана и много енергична, Петя е двигателят на продажбите.

С образователна квалификация магистър по бизнес администрация и мениджмънт, с богат практически опит с клиенти като консултант в телекомуникационна компания и кредитен консултант в банка. От последното си работно място, на което е изпълнявала длъжността управител на хранителен магазин, придобива опит и в мениджмънта и продажбите. Ежедневно комуникира с клиенти, обработва поръчки, обновява и качва продукти в различни онлайн платформи за продажби.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ваня ПлачковаВаня Плачкова – мениджър производство

Креативна личност, която се занимава с арт дизайн, вътрешно оформление и декорация.
Обича да твори, да импровизира и да вдъхва живот на своите произведения.
За нея изкуството е начин на живот, то ѝ дава енергия, която поглъща с пълни шепи.

От самото създаване на работилницата, тя е човекът, който измисля продуктите, моделите, изготвя технологиите за изработка, експериментира и постоянно надгражда своите знания и умения. Отговорна да обучава всички служители в предприятието за технологията на производство за всеки продукт.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Мария Кисова – специалист, социални дейности

Завършила Медицински Колеж – Пловдив, специалност „Рехабилитация“ и ВУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Велико Търново – специалност „Социални дейности“.“
Мария е позитивна, отговорна и работлива. Вярва в Бога, в семейството, в приятелството.
Дългогодишната ѝ практика с физическите и емоционални проблеми на хората са я научили, че човек никога не трябва да се отказва пред трудностите и да се бори докрай. Смята, че с подходящата подкрепа, всеки може да преоткрие и надгради себе си. 
Мария е уверена в себе си, амбициозна и неуморимо вярва в доброто у хората.

Публикации